Oss kvinner i mellom

Medi 3 er et privateid medisinsk senter som tilbyr et bredt utvalgt av helsetjenester både i Ålesund, Ulsteinvik og Kristiansund. De kom til oss med et ønske om å skape en visuell identitet for deres nye prosjekt rettet mot kvinnehelse.

 

Gjennom Medi 3 Kvinnehelse ønsker de å gi råd og veiledning til kvinner om hvordan de skal ta vare på helsen i flere av livets stadier, samtidig som de løfter frem de kvinnelige legene og behandlerne.

 

ELLE mELLE fikk i oppdrag å lage profil for Medi 3 Kvinnehelse, samt deres åpen dag og kick-off arrangement som gikk av stabelen 28. mars på Terminalen. Vi bestemte oss for å ha en rød tråd fra Medi 3 sin eksisterende identitet ved å bruke de samme fargetonene. Den visuelle profilen for Medi 3 Kvinnehelse er likevel modernisert og tilpasset både tjenestene de tilbyr og målgruppen ved bruk av infografikk, symbolikk og bilder som assosieres med temaet.

 

Symbolene som brukes illustrerer de forskjellige tjeneste som Medi 3 Kvinnehelse tilbyr og gjør de enda mer synlig. Disse symbolene ble også brukt på t-skjorter de ansatte hos Medi 3 hadde på seg under arrangementet på Termninalen, slik at deltakerne lett skulle se hvem som jobbet med kvinnehelse hvis de ønsket å prate med noen.

Visuell identitet


Kunde: Medi 3 Kvinnehelse
     
Toppen