Reiseguide for Destinasjon Ålesund & Sunnmøre 2017

Destinasjon Ålesund & Sunnmøre har vært hos oss helt siden 2001 og er en av våre mest trofaste kunder. Vi fikk være med på å utvikle ny profil da de gikk fra Ålesund Reiselivslag til bare Ålesund og da de senere byttet til Destinasjon Ålesund og Sunnmøre, som er navnet de har den dag i dag.

 

Vi har igjen fått gleden av å utforme deres årlige reiseguide. Den fungerer som et verktøy både lokale og turister kan bruke til å gjøre seg bedre kjent med alle de forskjellige opplevelsene Sunnmøre har å by på. Sammen med kunden har vi derfor valgt ut tekster og bilder som fremhever mulighetene som skjuler seg i regionen vår, samtidig som det inspirerer til reiselyst.

 

Med sitt varierte innhold er guiden den perfekte inspirasjonskilde for både store og små. Du kan finne informasjon om fjellturer i alle vanskelighetsgrader, båtturer og spennende besøk til museum og akvariet. Der er også tips til hva du kan gjøre på en koselig bytur. I tillegg har Destinasjon Ålesund & Sunnmøre lagt ved gode råd og smarte kart, slik at du har alt du trenger for å planlegge ditt neste eventyr.

Utforming av reiseguide


Kunde: Destinasjon Ålesund & Sunnmøre
     
Toppen