20.08.12

ELLE mELLE designer pledd

ELLE mELLE har i godt selskap med Snøhetta, Anderssen & Voll og Arne & Carlos designet pledd for det prisvinnende norske tekstilfirmaet Røros Tweed. Etter noen år som Røros Tweed sitt grafiske designbyrå, fikk vi det ærefulle oppdraget.

Vi har vært så heldige at vi har fått designet det de kaller sitt profilpledd. Dette pleddet vil få ekstra oppmerksomhet i år og skal bl a pryde forsiden på katalogene deres. Røros Tweed gjør dette i forbindelse med at de nå har ny profil, og at de fortsetter å satse for fullt på bruk av design og designere i sin produksjon. Det er også ELLE mELLE som har gitt pleddet navnet ARV.

Pleddet representerer Røros Tweed som den tradisjonsrike bedriften de er, men samtidig vise at de er moderne. Vi var nysgjerrig på å mikse den norske åkletradisjonen med nyere design, og har arbeidet i hele vår med å eksperimentere med disse spennende formene. Vi er storfornøyd med resultatet og håper det blir tatt godt imot i hele Norge, og spesielt i vår region. Dette er pledd i 100% norsk ull, og når det i tillegg er lokalt design og norskprodusert vil det egne seg ekstra godt også som firmagaver.

Det er andre gangen vi designer pledd, den første gangen var for Jugendstilsenteret, som resulterte i bl a Merket for god design i 2004. Det ble også produsert av Røros Tweed.

Facebook     Twitter

HVA SKJER Katalog for Fora Form High Friday Gi en gave Så er Agnete på plass Fora Form valgte ELLE mELLE Innhold som selger Designers Saturday Slik var årets High July Si hei til Sara Prelaunch av UseMy High five for egen tekstforfatter High July 2017 Si hei til vår nye digital designer Hils på Karoline, vår nye designer Workshop i tjenestedesign Vi ansetter designer High July for deg Kulde & Elektro i ny drakt Har du hørt om Offf Barcelona? Vi gjentar suksessen! Har du TEFT? Sparebanken Møre valgte oss 2017 er her Årets julegave Blåhuset Kundefest 2016 High Friday Eliteserien Grensesprengende AaFK til oss Brunstad ny profil Hils på Hanne High Friday KHÅK åpnet på verdig vis High July har gjort profil for Alnes Brygge Tøysekoppen High July High five til Lena Guide på tur Hint Vi søker grafisk designer Ny ansatte Aftenposten Godt å være SKULS Legasea Bli med på ferd Vi styrker oss digitalt Vår intern Helnorsk Brunstad – in progress High five! Gull i Cannes ELLE mELLE til Cannes Er du vår nye byråleder? København Reiseguide 2015 ute nå Konfirmanter Ett par trinn opp Ny grafisk designer MERK Visueltfestivalen 2014 SØK! Det kan fort gå bra Fotoopptak Rauma Garn God sommer Sommerfest 2014 InnoTown Vi søker interaksjonsdesigner 7 Ocean People´s new website launched! God påske Norwegian Design 2014/15 Norwegian Design 2014/15 – Boklansering Røros Tweed erobrer bedriftsmarkedet Visuelt 2014 I am Charlie – This is my dream Vi er på førstesiden på Emmas Designblogg På blogger verden rundt Hva skjer i 2014 Hexagon? Godt nytt år! Dance around the christmas tree like no one is watching! Pej Trendseminar 2015 House of cards Strategisamling Legasea – historiefortelling, pionérånd og bærekraft Det er opp til deg Sitter her Festivalliv Vi tar snart ferie We want to be a part of it Mellom slaga I historien fant vi navnet Ny profil for Hexagon Composites 13 år Global Fish begynner å ta form Fra en presentasjon Og Global Fish starter på nytt med oss Godt nytt år godtfolk God jul Litt av en profil Trendseminar Endelig er dagen her ELLE mELLE loves ARKIV 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010
Toppen