19.09.17

Innhold som selger

Handlemønsteret vårt har endret seg drastisk de siste årene, og sosiale medier spiller en viktigere rolle i starten på kundereisen enn noen gang. 

Det anerkjente konsulentfirmaet McKinsey & Company forklarer at endringene skyldes at vi ikke lenger blir like sterkt påvirket av tradisjonell markedsføring. Flere faktorer spiller inn og vi bruker mye lenger tid på å undersøke produkter og tjenester i forkant av et kjøp. Bare tenk på når du kjøpte noe til hjemmet sist. Sannsynligheten er stor for at du tok en liten tur innom en av de sosiale kanalene for å hente inspirasjon. Enten i merkevarene sine egne kanaler, eller hos én av de mange ambassadørene.

Derfor er mange bedrifter tvunget til å endre markedsføringsstrategien sin og fokusere på å treffe målgruppen der den er. Da er kunnskapen om hvordan de ulike plattformene blir brukt, og av hvem, avgjørende.

I tillegg blir forventningene til godt og relevant innhold i de sosiale kanalene høyere og høyere. Spesielt med tanke på det visuelle. For noen år siden var det nærmest nok å være tilstede, men nå krever det strategisk og målrettet jobbing for å engasjere, skaffe verdifulle relasjoner og selge så sedlene spruter. Derfor er strategien og grunnarbeidet så viktig.

Vi har ansatt Sara Strand, som har lang erfaring med både strategi og innhold til de sosiale kanalene. Hun kan bistå med rådgiving, drift og sist, men ikke minst, kvalitetsinnhold som smitter.

Foto: Sara Strand

Facebook     Twitter

HVA SKJER Katalog for Fora Form High Friday Gi en gave Så er Agnete på plass Fora Form valgte ELLE mELLE Innhold som selger Designers Saturday Slik var årets High July Si hei til Sara Prelaunch av UseMy High five for egen tekstforfatter High July 2017 Si hei til vår nye digital designer Hils på Karoline, vår nye designer Workshop i tjenestedesign Vi ansetter designer High July for deg Kulde & Elektro i ny drakt Har du hørt om Offf Barcelona? Vi gjentar suksessen! Har du TEFT? Sparebanken Møre valgte oss 2017 er her Årets julegave Blåhuset Kundefest 2016 High Friday Eliteserien Grensesprengende AaFK til oss Brunstad ny profil Hils på Hanne High Friday KHÅK åpnet på verdig vis High July har gjort profil for Alnes Brygge Tøysekoppen High July High five til Lena Guide på tur Hint Vi søker grafisk designer Ny ansatte Aftenposten Godt å være SKULS Legasea Bli med på ferd Vi styrker oss digitalt Vår intern Helnorsk Brunstad – in progress High five! Gull i Cannes ELLE mELLE til Cannes Er du vår nye byråleder? København Reiseguide 2015 ute nå Konfirmanter Ett par trinn opp Ny grafisk designer MERK Visueltfestivalen 2014 SØK! Det kan fort gå bra Fotoopptak Rauma Garn God sommer Sommerfest 2014 InnoTown Vi søker interaksjonsdesigner 7 Ocean People´s new website launched! God påske Norwegian Design 2014/15 Norwegian Design 2014/15 – Boklansering Røros Tweed erobrer bedriftsmarkedet Visuelt 2014 I am Charlie – This is my dream Vi er på førstesiden på Emmas Designblogg På blogger verden rundt Hva skjer i 2014 Hexagon? Godt nytt år! Dance around the christmas tree like no one is watching! Pej Trendseminar 2015 House of cards Strategisamling Legasea – historiefortelling, pionérånd og bærekraft Det er opp til deg Sitter her Festivalliv Vi tar snart ferie We want to be a part of it Mellom slaga I historien fant vi navnet Ny profil for Hexagon Composites 13 år Global Fish begynner å ta form Fra en presentasjon Og Global Fish starter på nytt med oss Godt nytt år godtfolk God jul Litt av en profil Trendseminar Endelig er dagen her ELLE mELLE loves ARKIV 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010
Toppen