23.08.17

Slik var årets High July

High July har lukket dørene for denne gang og studentene som tok over ELLE mELLE har nå pakket koffertene og satt ut på nye eventyr.

Kristina Hernes og Renee Michelle Paulsen drev sommerbyrået i lokalene våre på Skansekaia, hvor de tilbydde grafiske tjenester til studentpris. De startet prosjektet med å bruke 24 timer på å utvikle en visuell identitet for High July 2017, slik at de skulle føle eierskap til byrået som de skulle drive.

Når den nye identiteten var på plass, åpnet de dørene for kundene. De måtte selv stå for alt av møter, presentasjoner og organisering – så de fikk virkelig erfare hvordan det er å drive eget byrå. Studentene designet logo og nettside for Bildebox, laget kulturplan for Sula Kommune og designet messevegg for G Travel. I tillegg redesignet de logo og laget en presentasjon for Viddal Automasjon.

– Oppdragene har vært utfordrende og spennende, forteller jentene.

De forklarer at det var veldig givende å få ha den kundekontakten de ikke har fått på skolen. Her ble de kastet ut i det og de lærte mye. Kristina og Renee er klar på at de vil anbefale High July til andre studenter, både fordi det gir god erfaring og fordi det er en unik, morsom og utfordrende sommerjobb.

– ELLE mELLE er jo så vidt vi vet de eneste i bransjen i Norge som gjør akkurat dette, og det gir oss studenter en mulighet til å få arbeidserfaring før vi entrer det virkelige arbeidslivet, forklarer de.

Vi i ELLE mELLE er veldig glade for at vi fikk gjennomført prosjektet i år også. Vi ser nemlig på High July som en ´vinn-vinn´ situasjon der vi knytter til oss studenter, samtidig som de får erfaring. I tillegg bidrar prosjektet til å sette Ålesund på kartet som en attraktiv by å bo og jobbe. Vi kan blant annet fortelle at Karoline Aase, en av studentene som var med å drive High July i fjor, begynte å jobbe hos oss nå i August.

Facebook     Twitter

HVA SKJER Katalog for Fora Form High Friday Gi en gave Så er Agnete på plass Fora Form valgte ELLE mELLE Innhold som selger Designers Saturday Slik var årets High July Si hei til Sara Prelaunch av UseMy High five for egen tekstforfatter High July 2017 Si hei til vår nye digital designer Hils på Karoline, vår nye designer Workshop i tjenestedesign Vi ansetter designer High July for deg Kulde & Elektro i ny drakt Har du hørt om Offf Barcelona? Vi gjentar suksessen! Har du TEFT? Sparebanken Møre valgte oss 2017 er her Årets julegave Blåhuset Kundefest 2016 High Friday Eliteserien Grensesprengende AaFK til oss Brunstad ny profil Hils på Hanne High Friday KHÅK åpnet på verdig vis High July har gjort profil for Alnes Brygge Tøysekoppen High July High five til Lena Guide på tur Hint Vi søker grafisk designer Ny ansatte Aftenposten Godt å være SKULS Legasea Bli med på ferd Vi styrker oss digitalt Vår intern Helnorsk Brunstad – in progress High five! Gull i Cannes ELLE mELLE til Cannes Er du vår nye byråleder? København Reiseguide 2015 ute nå Konfirmanter Ett par trinn opp Ny grafisk designer MERK Visueltfestivalen 2014 SØK! Det kan fort gå bra Fotoopptak Rauma Garn God sommer Sommerfest 2014 InnoTown Vi søker interaksjonsdesigner 7 Ocean People´s new website launched! God påske Norwegian Design 2014/15 Norwegian Design 2014/15 – Boklansering Røros Tweed erobrer bedriftsmarkedet Visuelt 2014 I am Charlie – This is my dream Vi er på førstesiden på Emmas Designblogg På blogger verden rundt Hva skjer i 2014 Hexagon? Godt nytt år! Dance around the christmas tree like no one is watching! Pej Trendseminar 2015 House of cards Strategisamling Legasea – historiefortelling, pionérånd og bærekraft Det er opp til deg Sitter her Festivalliv Vi tar snart ferie We want to be a part of it Mellom slaga I historien fant vi navnet Ny profil for Hexagon Composites 13 år Global Fish begynner å ta form Fra en presentasjon Og Global Fish starter på nytt med oss Godt nytt år godtfolk God jul Litt av en profil Trendseminar Endelig er dagen her ELLE mELLE loves ARKIV 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010
Toppen