Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

ELLE mELLE økte i 2020

3/26/2021

Koronaåret 2020 påvirket også ELLE mELLE, men vi er stolte av at vi økte gjennom året. Sett under ett har det vært et sterkt år for ELLE mELLE der vi leverte et positivt resultat.

ELLE mELLE presterte bedre i korona-året 2020 enn i 2019. Vi landet et positivt overskudd før skatt (foreløpig) på 332 000 kroner. Det var en oppgang på over 18% sammenlignet med 2019.

Omsetningen økte med mer enn 8% til 8,5 millioner kroner, opp fra 7,8 millioner kroner i 2019.

Vi tror at vår suksess er et resultat av at mange virksomheter både her i regionen og andre steder i landet har kommet seg greit gjennom denne spesielle tiden, og fortsetter å se viktigheten av god synlighet ovenfor sine kunder, spesielt på digitale flater. Vi er utrolig takknemlig for alle de fantastiske kundene våre som vi får jobbe sammen med.

ELLE mELLE er godt i gang med første del av 2021 og vi har sikret oss flere nye avtaler som dere får høre mer om etter hvert. 

Det er ingen tvil om at den digitale hverdagen blir med oss videre. Sammen med våre kunder setter vi brukeren i sentrum av tjeneste- og designutvikling for å påvirke bruken og utviklingen av digitale flater på en helhetlig måte. Med et sterkt kreativt team av grafisk designere, tjenestedesigner, innholdsrådgiver og strategiske rådgivere gleder vi oss til å skape de gode brukeropplevelsene – sammen.

Nye folk ombord
Vi er en ambisiøs gjeng og har mange planer for tiden fremover. En nødvendig omstilling for å møte nye, krevende kunder er i gang. Og da er det ekstra gøy å hente inn dyktige folk som gjør oss enda bedre. Så langt i 2021 har ELLE mELLE ansatt 4 nye medarbeidere; 3 har begynt og den siste begynner rett over påske. 

Flere av de nye har nylig flyttet eller i ferd med å flytte til Sunnmøre fra Bergen og Oslo. Vi er også veldig begeistret for at vi bidrar til å få flinke folk til regionen.

Styrker det kreative teamet
1. februar tok byrået imot to nye grafiske designere. Hanne Årsnes, har jobbet flere år som grafisk designer i Geelmuyden Kiese og som frilanser de siste par årene. Mathea Stokke Myrene har en bachelor i grafisk design fra 2020, og har jobbet frilans frem til hun begynte i ELLE mELLE. Begge er sterke på visuelle identiteter og «feinschmeckere» på design. De har allerede kommet godt i gang i ELLE mELLE og våre kunder vil se mye til dem fremover.

Utvider med tjenestedesign
Stadig flere virksomheter ser verdien av å investere i gode brukeropplevelser. Derfor er vi så heldige å ha fått Victoria Isern med på laget som vår nye tjenestedesigner. Victoria vil bistå kundene våre med å se tjenestene sine fra et kundeperspektiv, for å kunne kombinere brukerens behov med forretningsmålene.

Storytelling en essensiell del av merkevarebygging
1. april begynner Karina Torbett som innholdsrådgiver i ELLE mELLE. Karina kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Sorentio, og har bred bakgrunn med blant annet utdannelse innen kunst og kreativ ledelse. Karina vil bidra til at kundene våre utvikler sine merkevarer gjennom engasjerende innhold i riktige kanaler.

ELLE mELLE styrker kundenes merkevarer gjennom strategisk design og historiefortelling. Vi løfter kundene sine visuelle profiler frem og gjør dem mer synlige i egne kanaler, på digitale kanaler og trykte flater. Karina er sterk på å forme budskap og har spesielt god innsikt i digitale kanaler.

Oversikt