Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Hanne Årsnes er ny grafisk designer hos oss

1/14/2021

– Det er mange år siden jeg sist bodde i Ålesund, men jeg har alltid holdt øye med ELLE mELLE og deres prosjekter. ELLE mELLE har en beundringsverdig evne til å bygge sterke merkevarer – konseptuelt og håndverksmessig. Jeg er veldig glad for at jeg skal bli en del av et så kreativt og dyktig byrå, sier Hanne.

Og det er ikke bare hun som har holdt øye med ELLE mELLE. Gründer, Yvonne Aarset, har fulgt like mye med på Hanne.

–  Jeg har fulgt med henne over tid og er veldig glad for å få henne med på laget. I tillegg til at hun er en eminent grafisk designer, er hun også sterk på foto. Hun har et fantastisk humør, og jeg er sikker på at hun vil passe godt inn hos oss i ELLE mELLE. Jeg er også veldig begeistret for at vi bidrar til å få flinke folk hjem til Sunnmøre.

Hanne tar med seg erfaring fra både Oslo og utlandet, og har blant annet arbeidet som designer i velrennomerte Geelmuyden Kiese med ansvar for konseptutvikling og merkevarebygging for kjente merkevarer, som Eger Oslo, Aker Brygge og Paleet. Det er også verdt å nevne at hun har jobbet for Vs. Magazine i New York.

De siste to årene har hun opplevde Europa på fire hjul i en ombygd van sammen med kjæresten og to hunder, de har jobbet freelance og nå har de bestemt seg for å slå røtter på Alnes. Det passer jo godt for ei jente som elsker å surfe, gå eller klatre i fjellet og gjøre yoga.

Ekstra stas for den kreative næringen i regionen vår at folk velger Ålesund fremfor andre større byer er det også. 

Hanne er på plass hos ELLE mELLE fra 1. februar.

Oversikt