Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Jannike Rysgård ansatt som prosjektleder

9/27/2021

Jannike har allsidig bakgrunn med røtter i både det maritime og kreative. Hun har tidligere jobbet for blant andre Optimar, NTNU Ocean Training og ÅKP. Jannike er utdannet innenfor markedsføring og ledelse, og har senere spesialisert seg innen digital markedsføring. Hun har sterk interesse for interiør, foto og det visuelle, som er gode egenskaper å ha med seg som prosjektleder innenfor en kreativ bransje. 

– Vi er veldig glade for at det var akkurat Jannike som dukket opp da vi fikk et akutt behov for ny prosjektleder. Med bakgrunn fra salg og markedsføring motiveres hun av kundedialog hvor man i samarbeid finner gode løsninger. Hun er tydelig og har gode kommunikasjonsegenskaper som kommer til nytte en slik stilling, sier byråleder Solveig Drøpping.

Som prosjektleder vil Jannike sørge for god utvikling og flyt i prosjektene våre. Hun er opptatt av å vise forståelse for at ulike bransjer har sine unike behov, og strekker seg etter å være en solid strategisk sparringspartner for kundene hun møter og teamet internt.

Jannike bruker fritiden på friluftsliv, buldring, trening og foto. Hun har to barn som også tar mye av tiden hennes. Med sin kreative interesse, allsidige bakgrunn og lederegenskaper, vil Jannike være en stødig og handlekraftig prosjektleder hos ELLE mELLE.

– Jeg har et sterkt ønske om å arbeide i et kreativt, digitalt fagmiljø der man utveksler verdifull kunnskap og jeg får benyttet min kompetanse til å fasilitere frem strategiske løsninger sammen med ambisiøse kunder og kolleger. Da jeg ble satt i kontakt med ELLE mELLE var det dermed umiddelbar match, sier Jannike.

Jannike startet hos oss i midten av september og vikarierer for Linn Indrestrand som for tiden er ute i permisjon.

Foto: Elisabeth Alnes


Oversikt