Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Maria Stensøe er ansatt som grafisk designer

5/28/2021

Vi opplever økt aktivitet og styrker derfor designteamet med flere grafiske designere. Vi er stolte over å ha kapret den dyktige Ålesundsjenta Maria Stensøe, som vil være på plass hos oss fra 1. august. 

Økonom og grafisk designer

Maria kan kalle seg både økonom og grafisk designer, som er en noe uvanlig kombinasjon. Hun har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI og har jobbet som forsikringsrådgiver. Men så var det faktisk ELLE mELLE som inspirerte henne til å ta spranget videre fra forsikring og økonomi, til grafisk design.

Maria utdannet seg til grafisk designer ved Høyskolen i Kristiania. Hun ble så en del av teamet i ELLE mELLE sitt studentbyrå High July i 2018, hvor de fikk jobbe med flere spennende lokale bedrifter.

«Etter sommeren med High July har jeg alltid ønsket meg tilbake til ELLE mELLE. Nå klaffet det og jeg gleder meg til veien videre ­sammen med et så kreativt og inspirerende byrå, og deres kunder,» sier Maria.

«Studentbyrået High July skal være et springbrett for unge lovende designspirer, i tillegg til å være et prisgunstig tilbud for gründerbedrifter. Vi ser nå at vi også rekrutterer fra High July og det er vi så glade for, det vil si at konseptet fungerer slik det var tenkt, og at vi får unge designere til å velge å flytte hit,» forteller Yvonne Aarset.

Ansatt av reklameguru

Etter en sommer hos High July og ELLE mELLE ble Maria Stensøe ansatt i reklameguruen Ingebrigt Steen Jensen sitt byrå Alle gutta (nå MVH AS). Der har hun jobbet med flere tungvektere innen norsk næringsliv, og videreutviklet spisskompetanse innen grafisk design, front-end og UX-design.

Flytter hjem for jobben

Nå kommer hun tilbake til Ålesund sammen med samboer og hunden Ailo, som hun kjøpte for pengene hun tjente i High July, klare for å kapre det sunnmørske friluftslivet. Maria blir en god rådgiver for kundene våre innen merkevarebygging, design og visualisering i prosjekter. Vi gleder oss stort til å ønske henne velkommen tilbake til Ålesund, og inn i ELLE mELLE-gjengen.

Foto: Elisabeth AlnesOversikt