Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Mathea - ny grafisk designer og illustratør

1/29/2021

– For meg har ELLE mELLE lenge vært et godt eksempel på et byrå som alltid leverer kvalitet. Uavhengig av format eller flate viser ELLE mELLE designstudio stor faglig og kreativ bredde. Jeg ser fram til å komme hjem til Sunnmøre og være en del av et så engasjerende og fargerikt miljø, sier Mathea Myrene Stokke, vår nyeste ansatt.

Mathea er utdannet grafisk designer og har en bachelor fra Southampton fra 2020 med resultat «First Class Honours» – det blir ikke bedre enn det. I 2019 vant hun Gullspiren for grafisk design og ble nominert for emballasjedesign under Nominasjon SRF Kuben. Vi har med andre ord ansatt en ung og meget lovende grafisk designer.

Mathea har sin styrke på visuell identitet og en god formsans. I tillegg er Mathea en veldig dyktig illustratør og fotograf. Hun har en leken strek og har levert illustrasjoner til blant annet NRK og oss i ELLE mELLE.

–  I ELLE mELLE liker vi å gi ferske designere en mulighet. Og når det gjelder talenter som Mathea er det bare å få dem på laget. I ELLE mELLE setter vi sammen team til de ulike kundeprosjektene, og da er både erfaring og nytt blod viktig.

Det er ikke bare det faglige som teller når vi ansetter. Vi skal sette sammen et team som utfyller hverandre sosialt. Kulturen i ELLE mELLE, som vi har vært bevisst på nå i 21 år, betyr enormt mye både for oss og kundene våre. Vi skal trives sammen, vi skal bygge hverandre opp og være trygge på hverandre. Det er høyt under taket og slik vil vi det skal være i et kreativt miljø. Mathea, med sin lune væremåte og engasjerte og grundige fremtreden vil være et godt tilskudd, det er vi sikker på.

Vi får også denne gangen folk hjem til Sunnmøre, det er vi ekstra begeistret for. Mathea er fra Ørsta og flytter hjem fra Bergen på grunn av jobben. I tillegg tar hun med seg samboer, som er både lærer og rockemusiker, så den kreative næringen her blir forsterket. 

Mathea er på plass hos oss fra 1. februar.


Oversikt