Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Nordfolks popper opp i Apotekergata

9/8/2021

I hele september vil Nordfolks ha pop-up i butikklokalet til ELLE mELLE. Her kan du se et utvalg av norske designikon, men det er så mye mer som skjer bak kulissene.

Hensikten med Nordfolks er å skape internasjonal anerkjennelse og økt omsetning for norsk design. Nå skal de bruke tiden i Apotekergata på å samle innsikt i hvordan kundene ønsker at kundereisen skal være. De tester hvordan fremtidens handelsopplevelse og retail skal se ut for nettopp denne bransjen, og hvordan man på best mulig måte kan utnytte samspillet mellom digital og fysisk handel.

Produktene først

Cathrin Ødegård, som er gründeren bak Nordfolks, har tatt med seg en sterk kommersiell og teknologisk bakgrunn fra blant annet Making Waves og Driw.

- Møbel- og interiørbransjen er ny for meg, og jeg er imponert over dedikasjonen, iveren og stayer-evnen til produsentene jeg har fått samarbeide med. Det har vært fantastisk lærerikt og jeg har møtt så mange fine folk, sier Cathrin.

Cathrin berømmer produsentene for det enorme engasjementet og lidenskapen de legger ned i objektene, og opplever at økonomisk vekst og digitalisering har havnet i andre rekke. Nettopp derfor er det behov for Nordfolks. Sammen med åtte av møbelprodusentene selv og med Innovasjon Norge på laget, skal de sørge for at norsk design blir en “greie” på linje med våre skandinaviske naboer.

Vi heier på dere!

Bli med å heie frem norsk design og besøk Nordfolks i Apotekergata 9A i september. Enten for å handle, bidra med innspill om fremtidens kjøpsreise, eller begge deler.

Oversikt