Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Ny møteplass for kreativitet

8/12/2022

Vi fusjonerer

Vi slår oss sammen med reklamebyrået BMERK AS i Ålesund, og vil nå tilby et større, bedre og bredere tverrfaglig og kreativt kompetansemiljø. Vi vil samlokalisere oss i våre lokaler i Apotekergata i løpet av august og ha 12-14 ansatte. Da starter også arbeidet med å stake ut retningen for det nye byrået.

Dette er veldig spennende. Vi tar det beste fra to verdener og forener det i ett og samme byrå. Med BMERK sin styrke på strategi, konseptutvikling og merkevarebygging – og vår unike styrke på visuell identitet, tjenestedesign og innholdsrådgiving – vil dette bli en forrykende kombinasjon for kundene våre.

Vi er to av de mest erfarne fagmiljøene i Midt-Norge, og etablerer nå en helt ny møteplass for kreativitet, strategi, design og historiefortelling. Dette er noe vi virkelig ser frem til, og vi har store ambisjoner. Vi har attraktive, dyktige og ambisiøse kunder som nå får et enda bredere og sterkere tjenestespekter med vår utfyllende fagkompetanse.

Vi gleder oss til å finne retningen for det nye byrået. Da ser vi heller ikke bort fra at vi vil trenge flere dyktige folk. Men aller først skal vi bli kjent med hverandre og sette sammen en sunn og god organisasjon for fremtiden.

Foto: Bjørn Sætre

Oversikt