Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Vi søker digital grafisk designer

1/20/2021

Er du en grafisk designer som er sterk på visuell identitet og digital design? Vi søker deg som ser smarte digitale løsninger og liker å utfordre det etablerte. Som grafisk designer hos oss får du jobbe strategisk, kreativt og helhetlig med kjente merkevarer innen ulike bransjer. Du vil være viktig når vi skal utvikle de gode digitale brukeropplevelsene for våre kunder.

Du er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging, design og typografi, og hvordan dette tas ut på digitale flater. Du er dreven på webutvikling og andre digitale løsninger, og i tillegg har du god kjennskap til UX/UI og universell utforming.

ELLE mELLE er et designstudio i Ålesund som jobber målrettet for å oppfylle store og små drømmer. Vi bygger sterke merkevarer gjennom strategisk design og engasjerende historiefortelling – på tvers av flater.

Nå ser vi etter en kreativ, nysgjerrig og engasjert kollega som konstant er i utvikling og alltid ser etter nye måter å løse utfordringer på.

Ansvarsområder

  • Utforme kreative ideer, konsepter og visuelle identiteter for merkevarer som blir lagt merke til
  • Designe gode brukeropplevelser på digitale så vel som analoge flater, som engasjerer og inspirerer på nye måter
  • Arbeide på tvers av det digitale univers; webdesign, kampanjesider, app, nyhetsbrev, sosiale medier, annonsekampanjer etc.
  • Rådgiver for våre kunder innen merkevarebygging på digitale flater
  • Sikre at innhold er optimalisert for digitale flater
  • Bidra til at ELLE mELLE vokser ved å utforske og utfordre metoder og prosesser som utvikler våre tjenester

Din kompetanse

  • Utdannelse innen grafisk design på bachelornivå eller tilsvarende
  • Erfaring fra grafisk design, visuell identitet, UX/UI, digital design og motion graphics
  • God forståelse av hvordan teknologi og design kombineres
  • Erfaring med koding er en fordel

Vi tilbyr

Hos ELLE mELLE får du jobbe i et kreativt miljø i inspirerende lokaler midt i Ålesund. Du får en variert hverdag der du jobber med spennende prosjekter tett sammen med ambisiøse kunder, og i team med faglig dyktige kollegaer. Du blir en viktig brikke i et inkluderende miljø der din stemme blir hørt. I likhet med våre verdier, er du engasjert, utfordrende og ærlig. Du blir selvfølgelig med på våre årlige inspirasjonsturer og deltar på kurs og seminarer tilpasset din rolle.

Hvis du liker det du leser, hører vi gjerne fra deg. Vi er spent på hvem du er – high five!

Skriv kort om deg selv og motivasjonen din for å søke jobben og legg ved CV og arbeidsprøver, ta med eksempler på arbeid du har gjort for digitale flater. Sendes til nyefolk@ellemelle.no innen 10. februar 2021. Merk emnefeltet med «Digital designer».

Har du spørsmål om stillingen, send en e-post til nyefolk@ellemelle.no eller ring kreativ leder Yvonne Aarset, på 976 81 012 eller byråleder Solveig Drøpping på 906 34 977.

Oversikt