Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Victoria Isern ansatt som tjenestedesigner

3/26/2021

ELLE mELLE styrker seg på tjenestedesign og har ansatt Victoria Isern.

Victoria Isern er ansatt som tjenestedesigner hos oss. Hun kommer fra stillingen som tjenestedesigner i These Ways i Bergen og er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering i forretningsutvikling og produktutvikling. Victoria har en spennende og tverrfaglig bakgrunn innen teknologibasert forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, Design Thinking, tjenestedesign og som fasilitator av workshops.

«Victoria er en nysgjerrig og brennende engasjert innovatør med øye for detaljer og gode brukeropplevelser. Vi er overbevist om at hennes brede og varierte bakgrunn i kombinasjon med personlige egenskaper, vil styrke oss ytterligere. Vi er veldig glade for å få Victoria med på laget,» sier byråleder Solveig Drøpping.

«Jeg motiveres av å skape gode brukeropplevelser, tjenester og fortellinger sammen med andre. Nå gleder jeg meg til å være med å skape et miljø for tjenestedesign i Ålesund, i ELLE mELLE,» sier Victoria.

«Stadig flere virksomheter ser verdien av å investere i gode brukeropplevelser. Tjenestedesign hjelper virksomhetene med å se tjenestene sine fra et kundeperspektiv, slik at vi kan kombinere brukerens behov med forretningsmålene. Victoria blir en sentral rådgiver og designer for våre kunder i å skape levende opplevelser for sine kunder,» sier Solveig.

Victoria har vært leid inn i en stilling på 40 % i en overgangsfase siden 1. februar 2021, og begynner for fullt hos oss fra 1. april. De første oppdragene innen kundereiser, nettsidedesign og brukertesting er allerede i gang.

I 2021 ble Victoria kåret til en av Norges 50 fremste up and coming techkvinner av Abelia og ODA.

På fritiden er Victoria lidenskapelig opptatt av frikjøring på ski og fjellklatring. Det gjør Sunnmøre til det perfekte tilholdssted!

Vi ønsker Victoria hjertelig velkommen til oss!

Les mer om tjenestedesign

Oversikt