Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Visuell identitet, nettside og markedsmateriell

Fora Form ble grunnlagt så tidlig som i 1929 og er en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktsmarkedet. Flere av møblene er blant vår norske klassiskere og denne uken lanserte de et nytt og lovende produkt – Knekk. 

Derfor var det med stor stolthet og respekt vi tok fatt i jobben med ny visuell identitet. Fora Form har vært gjennom en stor merkevareprosess og den visuelle identiteten kommuniserer samtlige av verdiene som kom frem i denne prosessen. Arv. Nyskaping. Kvalitet. Norske verdier. Og sist, men ikke minst – samspill. 

– Den visuelle identiteten er en del av et større merkevarekonsept. Det handler om å fange essensen av Fora Form. Der har ELLE mELLE vært en viktig partner og de har tydeliggjort Fora Form som merkevare, forklarer Pål Eid-Hviding, markedssjef i Fora Form.

– De organiske formene snakker samme språk som møblene, legger Pål Eid-Hviding til. Og ser man nøye på bokstavene vil man kunne dra kjensel på formene hentet ut ifra silhuetter til møblene.

Følg med videre for flere spennende produksjoner sammen med gjengen i Fora Form. 

Fora Form identitet møbelbilde
Blæst identitet shades of colour
Fora Form preg logo
Fora Form historie
Fora Form identitet trykksaker
Fora Form identitet møbelbilde
Fora Form tekst
Fora Form identitet møbelbilde
Fora Form identitet sekundærfarger
Fora Form logo sort/hvit
Fora Form identitet møbelbilder
Fora Form identitet visittkort og totebag
Oversikt