Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Visuell identitet og nettbutikk

Helland Møbler ble grunnlagt i Stordal, ei lita bygd på Sunnmøre, i 1947. Siden 1960 har Helland spesialisert seg på helse- og pleiemøbler til stat og kommune. Den tradisjonsrike bedriften drives fortsatt av Helland-familien, og er i dag en av de ledende produsentene av møbler til offentlige miljø i Norge.

Nå går samfunnet en ny tid i møte. For innen 15 år vil det første gang være flere over 65 år enn under 19 år i Norge. Det gjør at stadig flere eldre bor hjemme lenger. Med nettbutikken Helland Home ønsker de å bidra til en enklere hverdag i disse hjemmene. Det gjør de ved å levere funksjonelle designmøbler som blant annet gjør det enklere å komme seg opp og frem. Samtidig er det viktig for at hjemmet fortsatt skal se og føles ut som nettopp et hjem. Derfor går stilfullt design og funksjon hånd i hånd.

Dette har vært en utrolig givende problemstilling å jobbe med. Både når det kommer til den visuelle identiteten og nettbutikken. Målgruppen skiller seg fra målgrupper vi jobber med til daglig og vi har lagt stor vekt på innsiktsfasen med dybdeintervjuer for å kommer frem til en løsning som appellerer til målgruppen og som er lett å bruke.

Vi har også utarbeidet en innholdsstrategi for de sosiale kanalene og står for den daglige driften av Helland Home på Facebook. I tillegg jobber vi med annonsering på både trykte og digitale flater. 

Foto: Sveinung Bråthen
Styling: Kirsten Visdal

Oversikt