Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Skansekaia
6002 Ålesund
Kart
LUKK

Dette er ELLE mELLE

Vi bygger sterke visuelle merkevarer. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. Gjennom levende bilder og stillbilder. På trykk og emballasje. I by og bygd. 

For uansett flate skal vi dele din historie – din identitet. Les mer om gjengen som jobber her lenger nede. 

Byråleder / partner
Yvonne Aarset

Yvonne Aarset

Byråleder / partner
Gründer og byråleder er utdannet grafisk designer og har mange års erfaring med strategiarbeid og kommunikasjon. Elsker å utarbeide idéer og konsept og er opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, for trivsel og humor vises igjen i arbeidene vi gjør. Er lidenskapelig opptatt av mennesker, fjelltopper, god mat og vin, og tar gjerne en reise til utlandet, spesielt for å bli inspirert, sjekk ut hennes reisekonto på Instagram @anotherdestination.
Prosjektleder
Jannicke Jarnes Valderhaug

Jannicke Jarnes Valderhaug

Jannicke har en bachelor i markedsføring fra BI, med videreutdanning innen prosjektledelse. Jannicke har full kontroll, er et utpreget ja-menneske og positiv til det meste. Hennes mål er at prosjektene går knirkefritt både for kunder og kollegaer.
Designer
Therese Beyer Tomren

Therese Beyer Tomren

Therese er utdannet AD ved Westerdals. Hun har mye erfaring som gjør at hun raskt får et overblikk og har evne til å se essensen av prosjektene. Hun har en strategisk tilnærming til design og liker å jobbe konseptuelt.
Designer
Marielle Benedicte Blaalid

Marielle Benedicte Blaalid

Marielle er Ålesundsjente, har sin utdannelse fra Norges Kreative Høgskole i Oslo og har en Bachelor grad i Grafisk design & Art Direction fra Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, hvor hun var uteksaminert våren 2015. Som en dyktig, engasjert og pliktoppfyllende designer, og ikke minst blid og herlig person, ble hun fort tatt inn i varmen etter et internship hos oss.
Designer
Maria Fet

Maria Fet

Maria er utdannet grafisk designer fra Westerdals. Hun har en systematisk måte å angripe prosjektene på og hennes styrke ligger i redaksjonell design og identitetsdesign. Maria er ute i svangerskapspermisjon.
Designer
Guro Synes

Guro Synes

Guro er utdannet grafisk designer ved Kunsthøgskolen i Oslo og har også tatt sosiologi ved Universitetet der. Hun er flink å utfordre seg selv, ikke redd for å prøve nye ting, er glad i alt som er annerledes og har sin egen stil og går sine egne veier – gjerne i høyt tempo. Plystrer og nynner når hun jobber og har alltid et lurt smil på lur. Guro er for tiden ute i permisjon.
Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara Strand

Sara Strand

Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara har studert reklame og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole, har mye erfaring og er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging i sosiale medier og tekst som engasjerer. Hun jobbet frilans med tekst ved siden av studiene, før hun var med å starte We Don’t Do Print AS i Oslo. Der jobbet hun med strategi og innhold til sosiale medier for kunder som Tuftewear, Efva Attling og Freia. Etter at Sara og familien flyttet tilbake til Ålesund har hun jobbet som rådgiver i sosiale medier og tekstforfatter. Hun driver også en vellykket moteblogg og har opparbeidet seg mange følgere som lar seg inspirere av det hun legger ut på bloggen og Instagram (@sarastrandno).
Designer
Hanne Vegsund Fagerslett

Hanne Vegsund Fagerslett

Hver morgen hiver denne dama seg på sykkelen og triller fra Bergvegen ned hit på loftet. Hanne er grafiske designer med en Master i Design fra Kunst- og Designhøyskolen i Bergen. I tillegg til grafisk design er Hanne sterk på illustrasjon og tekst, og tjenestedesign er det som pirrer hjernebarken mest om dagen.
Designer
Sølvi Anita Eikemo

Sølvi Anita Eikemo

Sølvi har en bachelor i visuell kommunikasjon fra University of Central England og er spesialist på digitalt design. Hun er god på alt fra digitale rapporter og nettsider, til informasjonsarkitektur og interaksjonsdesign. Sølvi har mye erfaring fra bransjen, både som frilanser, selvstendig næringsdrivende og fra arbeid i byrå. Som person er hun eventyrlysten og nysgjerrig. Hun elsker å reise og møte nye mennesker og kulturer.
Designer
Karoline Hove Aase

Karoline Hove Aase

Karoline har sin utdannelse fra Norges Kreative Høgskole og har en Bachelor i Grafisk Design & Art Direction fra Nuova Accademia di Belle Arti, Milano. Hun har jobbet et år som grafisk designer hos Universal Music Norge og var i tillegg en av studentene som drev vårt sommerbyrå High July i 2016. Karoline liker å tenke digitalt og hun er spesielt opptatt av merkevarebygging og tjenestedesign. I tillegg har hun en stor interesse for foto og kombinerer gjerne dette med design når hun jobber.
Designer
Agnete Måseidvåg

Agnete Måseidvåg

Agnete har en Bachelor i grafisk design fra Central Saint Martins University of the Arts i London og har flere års erfaring, både som frilanser og fra arbeid i byrå. Hun har jobbet med alt fra profileringer, kampanjer og stunts – til visuelle konsepter, webprosjekter og arrangementer. Etter studiene jobbet Agnete i den engelske hovedstaden i nesten tre år, før hun byttet ut ballerinasko med beksømstøvler og ble med drømmemannen hjem til et tun på Sula utenfor Ålesund. De siste åtte årene har hun jobbet som grafisk designer i et annet lokalt byrå, hvor hun har fått samarbeide med flere store og små aktører i regionen.
Kom og jobb med oss
Loftet er alltid åpent for flere talenter

Du finner oss på Skansekaia i Ålesund

En
To
Tre

ELLE mELLE holder til oppe på loftet i det lille rare huset på Skansekaia i Ålesund. Der hjelper vi små og store bedrifter med å finne sin visuelle identitet. 

ELLE mELLE AS
Skansekaia
6002 Ålesund
Kart

+47 70 10 44 90
highfive@ellemelle.no

Skal vi ta en kaffe på kaia?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå målene dine. Gi oss en "high five" hvis det høres fristende ut: highfive@ellemelle.no