Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Dette er ELLE mELLE

Vi bygger sterke visuelle merkevarer. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. Gjennom levende bilder og stillbilder. På trykk og emballasje. I by og bygd. For uansett flate skal vi dele din historie – din identitet.

ELLE mELLE holder til midt i Brosundet, nærmere bestemt Apotekergata 9A. Ring oss gjerne på +47 70 10 44 90. 

Les mer om gjengen som jobber her lenger nede. 

Byråleder / partner
Yvonne Aarset

Yvonne Aarset

Byråleder / partner
Gründer og byråleder er utdannet grafisk designer og har mange års erfaring med strategiarbeid og kommunikasjon. Elsker å utarbeide idéer og konsept og er opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, for trivsel og humor vises igjen i arbeidene vi gjør. Er lidenskapelig opptatt av mennesker, fjelltopper, god mat og vin, og tar gjerne en reise til utlandet, spesielt for å bli inspirert, sjekk ut hennes reisekonto på Instagram @anotherdestination.
Prosjektleder
Jannicke Jarnes Valderhaug

Jannicke Jarnes Valderhaug

Jannicke har en bachelor i markedsføring fra BI, med videreutdanning innen prosjektledelse. Jannicke har full kontroll, er et utpreget ja-menneske og positiv til det meste. Hennes mål er at prosjektene går knirkefritt både for kunder og kollegaer.
Designer
Therese Beyer Tomren

Therese Beyer Tomren

Therese er utdannet AD ved Westerdals. Hun har mye erfaring som gjør at hun raskt får et overblikk og har evne til å se essensen av prosjektene. Hun har en strategisk tilnærming til design og liker å jobbe konseptuelt.
Designer
Marielle Benedicte Blaalid

Marielle Benedicte Blaalid

Marielle er Ålesundsjente, har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo og har en dobbel Bachelor grad i Grafisk design & Art Direction fra Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, hvor hun var uteksaminert våren 2015. Som en dyktig, engasjert og pliktoppfyllende designer, og ikke minst blid og herlig person, ble hun fort tatt inn i varmen hos oss.
Designer
Maria Fet

Maria Fet

Maria er utdannet grafisk designer fra Westerdals. Hun har en systematisk måte å angripe prosjektene på og hennes styrke ligger i redaksjonell design og identitetsdesign.
Designer
Guro Synes

Guro Synes

Guro er utdannet grafisk designer ved Kunsthøgskolen i Oslo og har også tatt sosiologi ved Universitetet der. Hun er flink å utfordre seg selv, ikke redd for å prøve nye ting, er glad i alt som er annerledes og har sin egen stil og går sine egne veier – gjerne i høyt tempo. Plystrer og nynner når hun jobber og har alltid et lurt smil på lur.
Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara Strand

Sara Strand

Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara har studert reklame og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole, har mye erfaring og er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging i sosiale medier og tekst som engasjerer. Hun jobbet frilans med tekst ved siden av studiene, før hun var med å starte We Don’t Do Print AS i Oslo. Der jobbet hun med strategi og innhold til sosiale medier for kunder som Tuftewear, Efva Attling og Freia. Etter at Sara og familien flyttet tilbake til Ålesund har hun jobbet som rådgiver i sosiale medier og tekstforfatter. Hun driver også en vellykket moteblogg og har opparbeidet seg mange følgere som lar seg inspirere av det hun legger ut på bloggen og Instagram (@sarastrandno).
Designer
Agnete Måseidvåg

Agnete Måseidvåg

Agnete har en Bachelor i grafisk design fra Central Saint Martins University of the Arts i London og har flere års erfaring, både som frilanser og fra arbeid i byrå. Hun har jobbet med alt fra profileringer, kampanjer og stunts – til visuelle konsepter, webprosjekter og arrangementer. Etter studiene jobbet Agnete i den engelske hovedstaden i nesten tre år, før hun byttet ut ballerinasko med beksømstøvler og ble med drømmemannen hjem til et tun på Sula utenfor Ålesund. De siste åtte årene har hun jobbet som grafisk designer i et annet lokalt byrå, hvor hun har fått samarbeide med flere store og små aktører i regionen.
Kom og jobb med oss
Vi har alltid plass til flere talenter

Skal vi ta en kaffe i Brosundet?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå målene dine. Gi oss en "high five" hvis det høres fristende ut: highfive@ellemelle.no