Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Dette er ELLE mELLE

Vi er et designstudio som bygger varige merkevarer gjennom strategisk design, gode tjenester og historiefortelling. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. For uansett flate skal vi dele din historie – din identitet.

Vi har et nettverk av samarbeidspartnere, håndplukket for de prosjektene vi jobber med. 

ELLE mELLE holder til i Ålesund, nærmere bestemt i nydelige lokaler i Apotekergata 9A. Ta gjerne kontakt på +47 70 10 44 90 eller highfive@ellemelle.no

Byråleder
Kristin Bjånes

Kristin Bjånes

Kristin Bjånes er byråleder i ELLE mELLE. Hun har lang erfaring fra reiselivet med lederstillinger i selskaper som Scandic Radisson, Hotel Brosundet og Quality Hotel Waterfront. Kristin er en dyktig relasjonsbygger, som setter kundene i sentrum. Kristin har tidligere vært kunde hos hos da hun var hotelldirektør ved Hotel Brosundet og vi kjenner henne som et varmt og inkluderende menneske, og sosial som hun er vil hun helt klart skape trivsel, samt liv og røre rundt seg. Hun har lang erfaring med å lede folk og bygge organisasjon der man går på i hverdagen med energi, mot og begeistring.
Kreativ leder
Yvonne Aarset

Yvonne Aarset

Yvonne er gründer av ELLE mELLE og er utdannet grafisk designer med 25 års erfaring i strategiarbeid og kommunikasjon. Hun har sin styrke i å utarbeide navn, idéer og konsepter og utvikle sterke merkevarer. Hun brenner for å finne de originale løsningene og bruker mye av fritiden på å holde seg oppdatert på trender og bevegelser i samfunnet. Hun blir inspirert av tett og god kunderelasjon og har stor fokus på kundeopplevelsen. Hun er også opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, for trivsel og humor vises igjen i arbeidene vi gjør.
Rådgiver
Solveig Maria Drøpping

Solveig Maria Drøpping

Solveig er rådgiver i ELLE mELLE, med solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging og en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring. Strategisk merkevarebygging og kommunikasjon har vært bærebjelker i hennes karriere og dette får hun god bruk forher hos oss
Tjenestedesigner / UX designer
Victoria Isern

Victoria Isern

Tjenestedesigner / UX designer
Victoria er ansatt som tjenestedesigner / UX-designer hos oss. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering i forretningsutvikling og produktutvikling. Victoria har en spennende og tverrfaglig bakgrunn innen teknologibasert forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, Design Thinking, tjenestedesign og som fasilitator av workshops. Hun motiveres av å skape gode brukeropplevelser, tjenester og fortellinger sammen med andre. Nå gleder hun seg til å være med å skape et miljø for tjenestedesign i Ålesund, her hos oss. På fritiden er Victoria lidenskapelig opptatt av frikjøring på ski og fjellklatring. I 2021 ble Victoria kåret til en av Norges 50 fremste up and coming techkvinner av Abelia og ODA.
Innholdsrådgiver / Tekstforfatter
Karina Torbett

Karina Torbett

Innholdsrådgiver / Tekstforfatter
Karina er innholdsrådgiver og tekstforfatter hos oss. Hun har bred bakgrunn med blant annet utdannelse innen kunst og kreativ ledelse, og erfaring fra kommunikasjon, salg og rekruttering. Karina arbeider med strategisk kommunikasjon, innholdsstrategier, rådgiving, tekst og innhold til nettsider, sosiale medier, annonser, nyhetsbrev og bloggartikler. I tillegg til norsk, snakker og skriver Karina flytende engelsk. Karina sitter også i styret til KHÅK Kunsthall, som hovedrepresentant. Karina er for tiden ute i fødselspermisjon.
Grafisk designer / Illustratør
Mathea Myrene Stokke

Mathea Myrene Stokke

Grafisk designer / Illustratør
Mathea er utdannet grafisk designer og har en bachelor fra Southampton fra 2020 med resultat «First Class Honours» – det blir ikke bedre enn det. I 2019 vant hun Gullspiren for grafisk design og ble nominert for emballasjedesign under Nominasjon SRF Kuben. I tillegg til å være grafisk designer har Mathea sin styrke på foto og illustrasjon. Hun har blant annet levert illustrasjoner til Hotel Union Øye og NRK.
Grafisk designer
Hanne Årsnes

Hanne Årsnes

Grafisk designer
Hanne er utdannet grafisk designer ved Norges Kreative Høgskole. Hun har mange års erfaring fra både Oslo og utlandet, og har blant annet arbeidet som designer i Geelmuyden Kiese med ansvar for konseptutvikling og merkevarebygging. Det er også verdt å nevne at hun har jobbet for Vs. Magazine i New York. I tillegg til at hun er en eminent grafisk designer, er hun også sterk på foto. Hanne er for tiden ute i permisjon.
Grafisk designer / UX-designer
Maria Stensøe

Maria Stensøe

Grafisk designer / UX-designer
Maria er utdannet både grafisk designer og økonom og har de siste årene jobbet i byrået MVH (tidligere Alle Gutta), i Oslo. Der har hun jobbet mye med UX og motion graphics, så hun har med seg erfaring på det. Hun var også en av studentene som drev High July, stundetbyrået vårt, i 2018 og gjorde en glimrende jobb for mange nyetablerte bedrifter. Hun er en strukturert og nysgjerrig person med høy arbeidskapasitet. Som resten av gjengen i ELLE mELLE er hun veldig sporty og fjellturer står høyt på prioriteringslisten.
Kom og jobb med oss
Vi har alltid plass til flere talenter

Skal vi ta en kaffe i Brosundet?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå målene dine. Gi oss en "high five" hvis det høres fristende ut: highfive@ellemelle.no