Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Dette er ELLE mELLE

Vi er et design studio som bygger sterke merkevarer gjennom strategisk design. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. Gjennom levende bilder og stillbilder. På trykk og emballasje. I by og bygd. For uansett flate skal vi dele din historie – din identitet.

Vi har et nettverk av samarbeidspartnere, håndplukket for de prosjektene vi jobber med. 

ELLE mELLE holder til i Ålesund, nærmere bestemt i nydelige lokaler i Apotekergata 9A. Ta gjerne kontakt på +47 70 10 44 90 eller highfive@ellemelle.no

Byråleder / Rådgiver
Solveig Maria Drøpping

Solveig Maria Drøpping

Byråleder / Rådgiver
Solveig er byråleder i ELLE mELLE. Hun er en viktig rådgiver for både kunder og ansatte med solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging og en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring. Strategisk merkevarebygging og kommunikasjon har vært bærebjelker i hennes karriere og dette får hun god bruk for i stillingen som byråleder i ELLE mELLE.
Kreativ leder / Rådgiver
Yvonne Aarset

Yvonne Aarset

Kreativ leder / Rådgiver
Gründer, kreativ leder og rådgiver er utdannet grafisk designer og har mange års erfaring med strategiarbeid og kommunikasjon. Har sin styrke i å utarbeide navn, idéer og konsepter. Hun brenner for å finne de originale løsningene og bruker mye av fritiden på å holde seg oppdatert på trender og bevegelser i samfunnet. Hun blir inspirert av tett og god kunderelasjon og har stor fokus på kundeopplevelsen. Hun er også opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, for trivsel og humor vises igjen i arbeidene vi gjør.
Prosjektleder
Jannike Rysgård
Jannike Rysgård

Jannike Rysgård

Jannike har allsidig bakgrunn med røtter i både det maritime og kreative. Hun har tidligere jobbet for blant annet Optimar, NTNU og ÅKP, og er utdannet innenfor markedsføring og ledelse. Hun har en sterk interesse for foto, digital markedsføring og SoMe, som er gode egenskaper å ha med seg som prosjektleder innenfor en kreativ bransje. Som prosjektleder i ELLE mELLE vil Jannike sørge for god utvikling og flyt i prosjektene våre. Hun er opptatt av å vise forståelse for at det er forskjellige behov i ulike bransjer, og strekker seg etter å være en solid strategisk sparringspartner for kundene hun møter og teamet internt. Jannike bruker fritiden på friluftsliv, buldring, trening og foto. Med sin kreative interesse, allsidige bakgrunn og lederegenskaper, vil Jannike være en stødig og sterk prosjektleder hos ELLE mELLE.
Prosjektleder
Linn Indrestrand
Linn Indrestrand

Linn Indrestrand

Linn har en bachelor i økonomi og administrasjon, og erfaring som finansiell rådgiver i Storebrand. Før hun kom til ELLE mELLE i 2020, jobbet hun som Account Executive i mediebyrået Wavemaker. Hun opptatt av å være en god rådgiver både når det utarbeides strategier og når disse strategiene implementeres. Ikke bare ovenfor kundene, men også teamet internt. I tillegg er det viktig for henne å lese resultater på en måte som gjør at vi sikrer en god utvikling i prosjektene. Linn følger kundene gjennom hele reisen og har kontroll på alle detaljer – samtidig som hun ser det store bildet. Linn er for tiden ute i permisjon.
Tjenestedesigner / UX designer
Victoria Isern

Victoria Isern

Tjenestedesigner / UX designer
Victoria er ansatt som tjenestedesigner / UX-designer hos oss. Hun kommer fra stillingen som tjenestedesigner i These Ways i Bergen og er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering i forretningsutvikling og produktutvikling. Victoria har en spennende og tverrfaglig bakgrunn innen teknologibasert forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, Design Thinking, tjenestedesign og som fasilitator av workshops. Hun motiveres av å skape gode brukeropplevelser, tjenester og fortellinger sammen med andre. Nå gleder jeg meg til å være med å skape et miljø for tjenestedesign i Ålesund, her hos oss. På fritiden er Victoria lidenskapelig opptatt av frikjøring på ski og fjellklatring. I 2021 ble Victoria kåret til en av Norges 50 fremste up and coming techkvinner av Abelia og ODA.
Innholdsrådgiver / Tekstforfatter
Karina Torbett

Karina Torbett

Innholdsrådgiver / Tekstforfatter
Karina er innholdsrådgiver og tekstforfatter hos oss. Karina kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Sorentio, og har bred bakgrunn med blant annet utdannelse innen kunst og kreativ ledelse, og erfaring fra kommunikasjon, salg og rekruttering. Karina vil arbeide med strategisk kommunikasjon, innholdsstrategier, rådgiving, tekst og innhold til nettsider, sosiale medier, annonser, nyhetsbrev og bloggartikler. I tillegg til norsk, snakker og skriver Karina flytende engelsk. Hun flyttet til London i 2015 for kjærligheten og storbylivet, men de endte opp på landsbygda, før hun tok han med seg hjem til Ålesund. Nå har de blitt en liten familie, med lille Anton på laget. Karina sitter også i styret til KHÅK Kunsthall, som hovedrepresentant.
Grafisk designer
Nansy Nordstrand

Nansy Nordstrand

Grafisk designer
Nansy er utdannet ved Westerdals. Hun har mye erfaring og har vært i ELLE mELLE siden 2005, og før det i andre byrå. Hun har jobbet med mange både små og store prosjekter, er sterk på idé og konsept, detaljorientert og har en stor forkjærlighet for farger og papir. Hun er et utpreget ja-menneske, positiv og alltid et gullkorn på lur.
AD / Grafisk designer
Marielle Benedicte Blaalid

Marielle Benedicte Blaalid

AD / Grafisk designer
Marielle er Ålesundsjente. Hun har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo og har en dobbel Bachelor grad i Grafisk design & Art Direction fra Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, hvor hun var uteksaminert våren 2015. Marielle har full kontroll, er nøye og har et godt øye for detaljer - en grafisk designer til fingerspissene. I tillegg er hun lojal, engasjert og pliktoppfyllende.
Grafisk designer / Illustratør
Mathea Myrene Stokke

Mathea Myrene Stokke

Grafisk designer / Illustratør
Mathea er utdannet grafisk designer og har en bachelor fra Southampton fra 2020 med resultat «First Class Honours» – det blir ikke bedre enn det. I 2019 vant hun Gullspiren for grafisk design og ble nominert for emballasjedesign under Nominasjon SRF Kuben. Vi har med andre ord ansatt en ung og meget lovende grafisk designer. Mathea har sin styrke på visuell identitet og en god formsans. I tillegg er Mathea en veldig dyktig illustratør og fotograf. Hun har en leken strek og har levert illustrasjoner til blant annet NRK og oss i ELLE mELLE.
Grafisk designer
Hanne Årsnes

Hanne Årsnes

Grafisk designer
Hanne er utdannet grafisk designer ved Norges Kreative Høgskole. Hun har mange års erfaring fra både Oslo og utlandet, og har blant annet arbeidet som designer i Geelmuyden Kiese med ansvar for konseptutvikling og merkevarebygging. Det er også verdt å nevne at hun har jobbet for Vs. Magazine i New York. I tillegg til at hun er en eminent grafisk designer, er hun også sterk på foto. Nå har de bestemt seg for å slå røtter på Alnes og et passer jo godt for ei jente som elsker å surfe, gå eller klatre i fjellet og gjøre yoga.
Grafisk designer / UX-designer
Maria Stensøe

Maria Stensøe

Grafisk designer / UX-designer
Maria er utdannet både grafisk designer og økonom og har de siste årene jobbet i byrået MVH (tidligere Alle Gutta), i Oslo. Der har hun jobbet mye med UX, så hun har med erfaring fra det feltet og i tillegg er hun superdyktig på motion graphics. Hun var også en av studentene som drev High July, stundetbyrået vårt, i 2018 og gjorde en glimrende jobb for mange nyetablerte bedrifter. Vi får en strukturert og nysgjerrig person på laget med høy arbeidskapasitet. Som resten av gjengen i ELLE mELLE er hun veldig sporty og fjellturer står høyt på prioriteringslisten.
Kom og jobb med oss
Vi har alltid plass til flere talenter

Skal vi ta en kaffe i Brosundet?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå målene dine. Gi oss en "high five" hvis det høres fristende ut: highfive@ellemelle.no