Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Dette er ELLE mELLE

Vi er et design studio som bygger sterke merkevarer gjennom strategisk design. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. Gjennom levende bilder og stillbilder. På trykk og emballasje. I by og bygd. For uansett flate skal vi dele din historie – din identitet.

Vi har et nettverk av samarbeidspartnere, håndplukket for de prosjektene vi jobber med. 

ELLE mELLE holder til midt i Brosundet, nærmere bestemt Apotekergata 9A. Ring oss gjerne på +47 70 10 44 90. 

Les mer om gjengen som jobber her lenger nede. 

Byråleder
Solveig Maria Drøpping

Solveig Maria Drøpping

Solveig er byråleder i ELLE mELLE. Hun er en viktig rådgiver for både kunder og ansatte med solid kompetanse innen strategisk merkevarebyggingen og en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring. Strategisk merkevarebygging og kommunikasjon har vært bærebjelker i hennes karriere og dette får hun god bruk for i stillingen som byråleder i ELLE mELLE.
Kreativ leder / partner
Yvonne Aarset

Yvonne Aarset

Kreativ leder / partner
Gründer og byråleder er utdannet grafisk designer og har mange års erfaring med strategiarbeid og kommunikasjon. Elsker å utarbeide idéer og konsept og er opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, for trivsel og humor vises igjen i arbeidene vi gjør. Er lidenskapelig opptatt av mennesker, fjelltopper, god mat og vin, og tar gjerne en reise til utlandet, spesielt for å bli inspirert, sjekk ut hennes reisekonto på Instagram @anotherdestination.
Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara Strand

Sara Strand

Rådgiver i sosiale medier, prosjektleder og tekstforfatter
Sara har studert reklame og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole, har mye erfaring og er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging i sosiale medier og tekst som engasjerer. Hun jobbet frilans med tekst ved siden av studiene, før hun var med å starte We Don’t Do Print AS i Oslo. Der jobbet hun med strategi og innhold til sosiale medier for kunder som Tuftewear, Efva Attling og Freia. Etter at Sara og familien flyttet tilbake til Ålesund har hun jobbet som rådgiver i sosiale medier og tekstforfatter. Hun driver også en vellykket moteblogg og har opparbeidet seg mange følgere som lar seg inspirere av det hun legger ut på bloggen og Instagram (@sarastrandno).
Designer
Therese Beyer Tomren

Therese Beyer Tomren

Therese er utdannet AD ved Westerdals. Hun har mye erfaring som gjør at hun raskt får et overblikk og har evne til å se essensen av prosjektene. Hun har en strategisk tilnærming til design og liker å jobbe konseptuelt.
Designer
Marielle Benedicte Blaalid

Marielle Benedicte Blaalid

Marielle er Ålesundsjente, har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo og har en dobbel Bachelor grad i Grafisk design & Art Direction fra Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, hvor hun var uteksaminert våren 2015. Som en dyktig, engasjert og pliktoppfyllende designer, og ikke minst blid og herlig person, ble hun fort tatt inn i varmen hos oss.
Designer
Guro Synes

Guro Synes

Guro er utdannet grafisk designer ved Kunsthøgskolen i Oslo og har også tatt sosiologi ved Universitetet der. Hun er flink å utfordre seg selv, ikke redd for å prøve nye ting, er glad i alt som er annerledes og har sin egen stil og går sine egne veier – gjerne i høyt tempo. Plystrer og nynner når hun jobber og har alltid et lurt smil på lur.
Designer
Agnete Måseidvåg

Agnete Måseidvåg

Agnete har en Bachelor i grafisk design fra Central Saint Martins University of the Arts i London og har flere års erfaring, både som frilanser og fra arbeid i byrå. Hun har jobbet med alt fra profileringer, kampanjer og stunts – til visuelle konsepter, webprosjekter og arrangementer. Etter studiene jobbet Agnete i den engelske hovedstaden i nesten tre år, før hun byttet ut ballerinasko med beksømstøvler og ble med drømmemannen hjem til et tun på Sula utenfor Ålesund. De siste åtte årene har hun jobbet som grafisk designer i et annet lokalt byrå, hvor hun har fått samarbeide med flere store og små aktører i regionen.
Designer
Nansy Nordstrand

Nansy Nordstrand

Nansy er utdannet AD ved Westerdals. Hun har mye erfaring og har vært i ELLE mELLE siden 2005, og før det i andre byrå. Hun har jobbet med mange både små og store prosjekter, er sterk på idé og konsept, detaljorientert og har en stor forkjærlighet for farger og papir. Hun er et utpreget ja-menneske, positiv og alltid et gullkorn på lur.
Kom og jobb med oss
Vi har alltid plass til flere talenter

Skal vi ta en kaffe i Brosundet?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå målene dine. Gi oss en "high five" hvis det høres fristende ut: highfive@ellemelle.no