Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Vi bygger sterke merkevarer

Med innsikt og lidenskap, bygger vi sterke merkevarer som varer. Vi er et design studio som jobber målrettet for å oppfylle store og små drømmer.

Gode verktøy og et solid fundament hjelper oss å definere hvem du er og hvem du snakker med. Dermed kan vi utvikle kreative og bærekraftige løsninger som engasjerer målgruppen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan vi jobber med navn, visuell identitet, digitale løsninger, tekst og sosiale medier. 

Gjennom våre dyktige samarbeidspartnere kan vi levere det du måtte trenge for å nå målgruppen din, der de er.

Tjenester

Tjenester:

Strategi 

I en workshop sammen med kunden bruker vi strategiske metoder for å definere hvem de er og hva de ønsker å stå for. Dette danner grunnlag for videre arbeid med merkevaren og er et godt fundament for både oss og kunden i videre samarbeid.

Navn

Et navn blir en del av personligheten din. Derfor må det klinge bra både i morgen og i overmorgen. Det må ha en betydning som er i tråd med identiteten din og med målgruppens forventninger. Det må kunne registreres i nødvendige klasser og markeder. Vi hjelper deg gjerne å finne det navnet som er riktig for deg

Visuell identitet

Med fundamentet på plass hjelper vi deg med å utvikle din visuelle identitet. Den skal formidle historien din og verdiene dine på en måte som engasjerer målgruppen. Da er ikke en logo nok. Hele det visuelle universet må stemme på tvers av kanalene dersom du skal oppnå den troverdigheten som kreves. Vi tror på grafisk designs evne til å engasjere mennesker og å fange dem gjennom visuell og verbal historiefortelling. 

Emballasje

Gjennom strategiske prosesser sammen med våre kunder, og etter at den visuelle identiteten er på plass, skaper vi effektiv og salgsutløsende pakningsdesign som skal tiltrekke seg målgruppen. 

Digitale løsninger

Kravene folk flest har til digitale løsninger blir stadig større. I tillegg til at identiteten din skal komme tydelig frem, må løsningene være enkle å bruke. Derfor samarbeider vi med de råeste utviklerne for å gi dine kunder den beste brukeropplevelsen når de er innom nettsiden, nettbutikken eller appen din. Vi hjelper også med å fylle de digitale løsningene med engasjerende og relevant innhold så du er klar for å møte målgruppen din på best mulig måte.

Tekst

Å levere en sterk, inspirerende og autentisk fortelling, kommunisert i riktig "stemme" og gjennom de rette kanalene, er avgjørende for at merkevarer kan nå kundene sine på en meningsfull måte. Måten du snakker med folk på er med på å definere identiteten og merkevaren din. Basert på innsikt og målgruppeforståelse finner vi din stemme. Enten du skal skrive til sosiale kanaler, trykt markedsmateriell eller nettside.  

Sosiale medier

Sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og Pinterest er en stor del av hverdagen til de aller fleste. Det betyr ikke at du må være tilstede overalt. Basert på de funnene vi gjør i innsiktsfasen hjelper vi deg å velge de kanalene som er riktig for deg og din merkevare. Deretter ser vi på hvordan du kan bruke de aktuelle kanalene på en måte som engasjerer og gir verdi til målgruppen, samtidig som du styrker merkevaren din. Vi ser på alt fra "tone of voice" og bildestil, til bruken av "emojis", relasjonsbygging og kundestøtte. Når dette er på plass kan vi hjelpe deg å planlegge innholdet ditt, produsere det og til og med drifte kontoene for deg. 

Tjenestedesign

Tjenestedesign handler om å skape gode brukeropplevelser. Gjennom kreative og strategiske designmetoder utvikler vi tjenester, som dine kunder og ansatte vil trives med å bruke, igjen og igjen. Våre metoder er inspirert av den anerkjente innovasjonsmetodikken Design Thinking, og vi jobber systematisk sammen med deg for å skape den beste løsningen for akkurat dine brukere. Gjennom grundig innsikt i behov og brukerreise, engasjerende visualiseringer, prototyping av løsninger og verdifull brukertesting, kan vi hjelpe deg å skape tjenester som begeistrer.  

Prosess:

Sånn jobber vi

01

01 Research

Uansett hvem vi jobber med eller hva oppdraget er, begynner vi alltid med å sette oss inn i kundens hverdag. Hvordan de jobber, hvem deres kunder er, hvordan konkurrentene kommuniserer og hvilke utfordringer det aktuelle oppdraget skal løse. 

02

02 Innsikt

I innsiktsfasen definerer vi alt fra konkurrenter og målgrupper til sterke og svake sider, muligheter og trusler sammen med kunden. Ofte krever oppdraget at vi ser nærmere på kundereisen og gjennomfører intervjuer også. Resultatet gjør at vi kan finne deres DNA, og det blir grunnlaget for løsningene som skal utvikles. Dette er helt avgjørende for at vi skal kunne utvikle løsninger som engasjerer målgruppen og når de målene som blir satt. 

03

03 Løsning

Basert på det som blir definert i innsiktsfasen vil vi foreslå de løsningene eller det konseptet som vi mener løser utfordringene på best mulig måte. Enten det er en tydeligere visuell identitet, film, annonsekampanje, bedre innhold i de sosiale kanalene eller en app. 

Vi samarbeider med de beste

Vi kaller oss ofte samarbeidsbyrået. For vi samarbeider alltid med de beste slik at vi kan utvikle de råeste løsningene for deg. Det gjør at vi kan levere tjenester som løser de utfordringene du støter på, nesten uansett hva det måtte være – uten at du må forholde deg til flere ulike byråer. 

Vi jobber tett sammen med flere ulike trykkeri, fotografer, illustratører, 3D-tegnere, folk som virkelig kan betalt annonsering og de beste utviklerne av nettsider og apper.