Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Lauritz

Vi har utviklet navn, logo, visuell identitet, illustrasjon, pakningsdesign, innhold til sosiale medier, markedsmateriell, annonser og nettbutikk.

Lauritz Olivenolje med Omega3 er et produkt utviklet for at vi enkelt kan få i oss de viktigste omega-3 fettsyrene på en smakfull måte.

Susanne og Iselin er drivkreftene bak produktet, og Lauritz er bestefaren deres. Han etablerte produksjonen av fiskeoljer i sin tid, og har vært en viktig inspirasjon for barnebarna sine. Vi ønsket å finne et navn som hedret tradisjonene og historien bak produktet, og Lauritz var derfor et naturlig valg.

I den visuelle identiteten ønsket vi å formidle tradisjon og friskhet, hånd i hånd. Logoen viser Lauritz selv, i en enkel men synlig illustrasjon. Fargene på nettsiden er lette og friske, og bildene fokuserer på fargerike matretter og sunne oppskrifter.

Vi ønsket å designe en brukervennlig nettside med kundereise i fokus, samtidig som at den visuelle identiteten til Lauritz kom godt frem. Nettbutikken er satt opp i Shopify, som løser kjøpsprosessen på en effektiv måte.

Du kan lese mer om Lauritz, historien, helsefordelene og fristende oppskrifter på www.lauritz-aalesund.no.

Vi er stolte av å ha fått være med å utvikle profilen til Lauritz, og takker for et spennende samarbeid.


Kreditering:

Design av ELLE mELLE

Illustrasjon: https://hansomtegner.no/ 

Foto: @kristinstoylenphotography

Styling: @birgittaroald

Bistand nettside: https://www.upandaway.no/

Oversikt