Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Lansering av nytt teleselskap

Telegründer Christian Pritchard etablerte Mobitalk i 2008. Selskapet ble i 2016 solgt til Phonero – som senere ble kjøpt av Telia. Han har utfordret duopolet før – nå gjør han det igjen. Nortel er et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Derfor skal de hverken se, føles eller høres ut som noen av teleselskapene du kjenner til i dag. Kombinasjonen av de grafiske elementene, fargene, bildene og stemmen skaper et trygt, ekslusivt og utfordrende univers. 

De særegne formene som er hentet ut ifra logoen illustrerer all unik kommunikasjon som svirrer rundt oss hele tiden. Enten det er telefonsamtaler, videomøter, meldinger eller snapper – det er overalt og det bare funker.

For Nortel jobber vi med visuell identitet, navngiving av abonnement, nettside, innhold til nettside, kampanjer og sosiale medier. Med oss på laget har vi Avento på programmering, First House på PR, Racer på betalt annonsering/plassering og Fuglefjellet på animasjon. 

Nortel simkort mobil
Nortel simkort
Nortel nettside Grenseløs for bedrifter

Kampanje

Det er mange som har en grenseløs arbeidshverdag. I den første kampanjen ønsker vi å takke alle disse. Enten det er bakeren som har bakt flere hundre brød mens resten av Norge sover, eller sjåføren i brøytebilen som sørger for at veien hjem er litt tryggere. Vi vet at de har viktigere ting å tenke på enn tomme datapakker. 

Nortel identitet Grenseløs for bedrifter
Nortel identitet Grenseløs for bedrifter
Nortel identitet Grenseløs for bedrifter
Nortel identitet Grenseløs for bedrifter
Oversikt