Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Har du TEFT?

Sparebanken Møre har siden 2010 vært en aktiv støttespiller for prosjekter som bidrar til utvikling av lokalt næringsliv, kultur og idrettsliv, nærmiljø, kompetanse og samferdsel i Møre og Romsdal. Årlig går store deler av overskuddet til banken tilbake til samfunnet gjennom prosjektene som tidligere het Gullkorn og Gnist.

Banken følte nå at det var på tide med et nytt navn og en ny visuell identitet for å synliggjøre sitt samfunnsengasjement på en bedre måte, og vi i ELLE mELLE fikk æren av å hjelpe dem med dette.
 
Etter et tett samarbeid med kunden og en grundig research, jobbet vi med en fokusgruppe før vi bestemte oss for et nytt navn. Dette var en viktig del av prosessen for å sikre at vi utviklet en identitet som gjenspeiler SBM sine verdier og samfunnsengasjement.
 
Etter den kreative prosessen ble strategien lagt og Gullkorn og Gnist er nå blitt til TEFT Stipend og TEFT Midler. Det er kort, enkelt å huske og tydelig visuelt. Det gjenspeiler også kjernen i samfunnsengasjementet til Sparebanken Møre. Banken har nemlig teft for å finne talent og gode prosjekter som fortjener støtte, mens de som mottar stipend og midler har teft for det de holder på med.

Oversikt