Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Årets High July

7/26/2018

Dørene til studentbyrået til ELLE mELLE, High July, er stengt for denne gang. Èn hel verden har imidlertid åpnet seg for Maria Stensøe og Alexandra Gjerlaugsen – som har drevet sommerbyrået. – Vi tar med oss helt fantastiske erfaringer, sier de to.

Med en lang kundeliste og sene kvelder på loftet er ikke det så overraskende. Kunstneren Karin Augusta Nogva er én av kundene. – Jeg er imponert over hvordan de har observert, åpenheten i prosessen og hvordan alt dette har formet en identitet og ei nettside, forteller Nogva.Flere lokale bedrifter involvert

I tiden som kommer vil jobber for både BagID, Harv og Sentrumsforeningen se dagens lys. Dermed har sommerbyrået sørget for designjobber til studentpris for flere lokale bedrifter.

– Vi har lært så mye av både kundene, hverandre og resten av gjengen på loftet, sier Maria Stensøe. Alexandra legger til at det er en stor fordel for dem å få fylle porteføljen med reelle jobber.


Heia Ålesund

– I tillegg til å få nødvendig erfaring, har jeg fått oppleve Ålesund og Sunnmøre på sitt vakreste, sier østlendingen Alexandra Gjerlaugsen. Hun har til og med besteget Saksa i løpet av de ukene hun var her.

Yvonne Aarset sier de ønsker å demme opp for strømmen av unge som forlater regionen og vil peke på bredden av muligheter som finnes. – Slik kan vi være med og ta vår del når det gjelder å bygge et samfunn med et variert og vidt spekter av arbeidsplasser og tjenester.

Om High July

De siste to årene har ELLE mELLE latt studenter drive byrået én måned hver sommer. Prosjektet har fått navnet High July og med det ønsker ELLE mELLE å bidra til å lokke studenter tilbake til Ålesund. High July lokker unge studenter tilbake til Ålesund under utdanning, lar dem se region gjennom nye øyne og gir dem verdifull erfaring. I tillegg gjør studentbyåret det mulig for gründere og mindre lokale bedrifter å kjøpe grafiske tjenester av høy kvalitet – til studentpris.

Oversikt