Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Oddbjørn Hatløy inn i styret

6/14/2019

Oddbjørn Hatløy er valgt inn i styret til Elle Melle. Han er tidligere kunde av byrået, da som klyngeleder i Norwegian Rooms. I dag jobber han i innovasjonsselskapet ÅKP. 

I tillegg har Oddbjørn lang erfaring som konsulent og rådgiver i reklame- og kommunikasjonsbransjen i Oslo. Han har også 18 års ledererfaring fra telekom, dagligvare, byggevare og møbelindustri.

– Å utvikle en virksomhet som ELLE mELLE gjennom styret er en strategisk spennende utfordring for meg. Nå som de snart runder 20 år, vil de møte en helt annen virkelighet enn den som har gitt suksess frem til nå. Kanskje må det nye forretningsmodeller til, men fremfor alt må gode prosesser og rammer ellers sikre et strategisk sterkt kreativt produkt. Dette ser jeg frem til!

– Oddbjørn har i lang tid vært en kunde som får frem de gode diskusjonene. Han forstår merkevarebygging og har også kjennskap til vår bransje gjennom tidligere jobb i Oslo. I tillegg har han kjennskap og nærhet til det sunnmørske næringslivet og stor tro på det vi i ELLE mELLE holder på med. Dette kommer til å bli veldig bra, forteller Yvonne Aarset.

– Jeg har vært opptatt av merkevarer og god design i hele min karriere, fordi dette står frem som en virkelig differensiator og samtidig har nok styrke til å utfordre krevende markeder. ELLE mELLE arbeider allerede med flere spennende merkevarer, som de respektfullt skal være med på å forvalte inn i fremtiden. Slike kompetansebedrifter er viktige, sier Oddbjørn Hatløy.

Oversikt