Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Er du vår nye byråleder eller designer?

7/1/2019

BYRÅLEDER

Da vår byråleder går over i ny stilling i byrået søker vi akkurat deg. Du som skal være med på å forme byrået på en strategisk måte ut fra vår visjon og våre verdier. Som våger å tenke annerledes og å sette ditt preg på byrået.

Du er en tydelig lederprofil som motiverer de ansatte. Du er uredd, engasjert og en god diskusjonspartner for oss og våre kunder. Du er strukturert, har god økonomisk forståelse og motiveres av salg. Samtidig har du en grunnleggende interesse for merkevarebygging.

 

Egenskaper

- Gode lederegenskaper med evne til å motivere

- Utadvendt relasjonsbygger

- Forretningsteft

- Sosial kompetanse med evne å begeistre både internt og eksternt

- Handlekraftig

- Analytisk og strukturert

 

Kompetanse

- Høyere utdanning

- Ledererfaring er en fordel


Vi tilbyr

Hos ELLE mELLE får du en sentral rolle i et velrennomert selskap. Du får jobbe tett sammen med ambisiøse kunder i et inspirerende miljø i Apotekergata – midt i Ålesund. I tillegg får du kollegaer med lidenskap for faget og en variert hverdag. 


Søknad og CV sendes til nyefolk@ellemelle.no innen 21. august 2019. Merk emnefeltet "byråleder". 
Har du spørsmål om stillingen, send en e-post til nyefolk@ellemelle.no eller ring byråleder på 976 81 012.

DESIGNER

Du er lidenskapelig opptatt av strategiske, kreative og helhetlige brukeropplevelser på tvers av flater. Du er ekstra glad i å designe digitale løsninger og jobber like godt selvstendig som i team. Du er nysgjerrig og holder deg oppdatert på grafisk design, teknologi og mulighetene som finnes innenfor vårt fagfelt. 

Du har høyere utdanning innen design og erfaring fra byrå. 

Vi tilbyr:
Hos ELLE mELLE får du jobbe tett sammen med ambisiøse kunder i et inspirerende miljø i Apotekergata – midt i Ålesund. Du får kollegaer med lidenskap for faget og en variert hverdag. 

Vi er så spente på hvem du er – high five!

Søknad, CV og portefølje sendes til nyefolk@ellemelle.no innen 21. august 2019. Merk emnefeltet med «designer». Har du spørsmål om stillingen, send en e-post til nyefolk@ellemelle.no.

Oversikt