Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Nytt styre i ELLE mELLE

7/8/2020

Cathrin er gründer av konsulentselskapet Piwot og var inntil nylig daglig leder for programvareselskapet DRIW. Mens Oddbjørn har hatt leder- og rådgivingsroller i flere næringer med fokus på merkevareutvikling, internasjonalisering og salg. Han arbeider i dag med forretningsutvikling i innovasjonsselskapet ÅKP.

– ELLE mELLE har utviklet seg til et spennende regionalt fagmiljø gjennom 20 år, med flere spennende merkevarer på kundelisten. Fremover må også dette selskapet ta nye steg i takt med sine krevende oppdragsgivere og markedsutfordringer, og nettopp det blir en spennende reise å være med på, sier Oddbjørn Hatløy.

– Dette laget gleder jeg meg skikkelig til å bli en del av. Det står stor respekt av fagkompetansen og referansene på sterke, merkevarebyggende profiler og identiteter som ELLE mELLE har skapt gjennom 20 år. Jeg ser fram til å tiltre styret, og på den måten få være med på selskapets utvikling framover, forteller Cathrin.

– Jeg takker Roar for 20 år som styreleder. Samtidig ønsker jeg Oddbjørn Hatløy velkommen som styreleder, og Cathrin Andersen Ødegård som styremedlem. Med kompetanse og erfaring som utfyller hverandre, har jeg stor tro på det nye styret. Det at begge har bakgrunn fra byrå i Oslo, er også viktig for meg - Oddbjørn fra Bates og Cathrin fra Making Waves. Jeg ser frem til mange fruktbare diskusjoner og et inspirerende arbeid i årene som kommer, sier partner og gründer, Yvonne Aarset. 

Byråleder, Solveig Drøpping, ser frem til å lede byrået inn i en spennende tid i tett samarbeid med det nye styret. – Med styrets komplementerende kompetanse og erfaring, er jeg sikker på at ELLE mELLE kan fortsette å utvikle seg i en strategisk god retning. 

Oversikt