Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

High July 2017

6/27/2017

I år gjentar vi suksessen High July og det er nå klart hvem som skal «ta over» ELLE mELLE i sommer.

Denne gangen er det Kristina Hernes og Renee Michelle Paulsen som blir å finne på loftet i juli. De kommer hit til oss for å erfare hvordan det er å jobbe i et kreativt miljø ved å drive High July, en type sommerbyrå som tilbyr grafiske tjenester til gründerbedrifter, småskalaprodusenter og organisasjoner, til studentpris.

Ingen av de to jentene er fra Ålesund, men de er begge så sporty at de tar sommerferien her på Sunnmøre for å få lønnet arbeidserfaring.

Kristina er 25 år og opprinnelig fra Trondheim. Hun studerte grafisk design ved Høyskolen Kristiania, før hun flyttet til Milano for å fortsette utdannelsen sin. Hun studerer nå grafisk design og art direction ved Nuova Accademia di Belle Arti. Kristina er en sosial person som alltid har et smil på lur. Hun elsker utfordringer og har en stor interesse for å utvikle visuelle identiteter, designe nettsider og pakningsdesign.

Renee er opprinnelig fra Tønsberg. Hun er 23 år og har en bachelor i grafisk design fra Westerdals Oslo ACT. Som person er Renee selvstendig og hun har et øye for detaljer. Hun brenner for konseptutvikling, visuell identitet og design av nettsider.

Begge jentene har mye de kan bidra med og vi gleder oss til de er på plass!

Følg @highjuly på Instagram for oppdateringer!

Oversikt