Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

ELLE mELLE designer pledd

8/20/2012

ELLE mELLE har i godt selskap med Snøhetta, Anderssen & Voll og Arne & Carlos designet pledd for det prisvinnende norske tekstilfirmaet Røros Tweed. Etter noen år som Røros Tweed sitt grafiske designbyrå, fikk vi det ærefulle oppdraget.

Vi har vært så heldige at vi har fått designet det de kaller sitt profilpledd. Dette pleddet vil få ekstra oppmerksomhet i år og skal bl a pryde forsiden på katalogene deres. Røros Tweed gjør dette i forbindelse med at de nå har ny profil, og at de fortsetter å satse for fullt på bruk av design og designere i sin produksjon. Det er også ELLE mELLE som har gitt pleddet navnet ARV.

Pleddet representerer Røros Tweed som den tradisjonsrike bedriften de er, men samtidig vise at de er moderne. Vi var nysgjerrig på å mikse den norske åkletradisjonen med nyere design, og har arbeidet i hele vår med å eksperimentere med disse spennende formene. Vi er storfornøyd med resultatet og håper det blir tatt godt imot i hele Norge, og spesielt i vår region. Dette er pledd i 100% norsk ull, og når det i tillegg er lokalt design og norskprodusert vil det egne seg ekstra godt også som firmagaver.

Det er andre gangen vi designer pledd, den første gangen var for Jugendstilsenteret, som resulterte i bl a Merket for god design i 2004. Det ble også produsert av Røros Tweed.

Oversikt