Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Vi styrker oss digitalt

10/13/2015

Fredag sikret Sunniva seg sin andre store utmerkelse på få måneder. I juni gikk hun til topps i en av bransjens tøffeste internasjonale konkurranser, Cannes Lions. Fredag sikret hun seg en ny utmerkelse, under den norske byråkonkurransen Visuelt. Nærmere 700 kreative arbeider kjemper om gullet hvert år.

Herlig å bli nominert og få en slik utmerkelse i Visuelt, som er Nordens største designkonkurranse. Vi deltok alle på seminar og prisutdeling under årets Visuelt-festival i Oslo torsdag og fredag.

Sunniva fikk utmerkelse i klassen for digital design. Arbeidet hun deltok med, var bacheloroppgaven som hun gjorde i Milano. Juryens kommentar lyder: ”Et meget vel gjennomtenkt og utmerket kommunisert tjeneste-konsept, som formidler en helhetlig og tydelig merkevare, pakningsdesign, merchandise, digitale kontaktflater og språktone.”

Visuelt er ikke bare en konkurranse, men også en festival som sørger for faglig påfyll for deltakerne. Vi har alltid brukt store ressurser på å delta på kurs og seminarer i inn- og utland, for å holde tritt med den raske utviklingen i bransjen. Helt avgjørende for å holde oss i forkant. Og når det resulterer i utmerkelse i digital design er det selvfølgelig ekstra stas. Alle vet hvor sterkt bransjen satser på dette området. At vi nå kan hevde oss i konkurranse med de helt store, tar vi som et tegn på at vi har gjort noen riktige valg.

Foto: Christian Melstrøm

Oversikt