Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Karina Torbett er ny innholdsrådgiver

3/23/2021

Karina Torbett er ansatt som ny innholdsrådgiver hos oss. Karina kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Sorentio, og har bred bakgrunn med blant annet utdannelse innen kunst og kreativ ledelse, og erfaring fra kommunikasjon, salg og rekruttering. Det er nettopp den varierte bakgrunnen, sammen med den faglige tyngden og ikke minst hennes personlighet, som gjorde at hun fikk jobben i ELLE mELLE.

Vi opplever økt interesse for tjenestene våre, og ser et stort potensial når det kommer til historiefortelling. Karina vil jobbe med å bidra til at kundene våre utvikler sine merkevarer gjennom engasjerende innhold i riktige kanaler. Hun er en faglig sterk rådgiver med mye positiv energi, og passer perfekt her hos oss – både sosialt og profesjonelt.

– I ELLE mELLE skal jeg hjelpe kundene å nå ut med sine merkevarer på best mulig måte og jeg ser frem til å bidra til at kundene når nye høyder, forteller Karina. Jeg har beundret ELLE mELLE lenge, og føler meg heldig som skal få jobbe sammen med en så dyktig, kreativ og inspirerende gjeng, sier hun.

Karina vil arbeide med strategisk kommunikasjon, innholdsstrategier, rådgiving, tekst og innhold til nettsider, sosiale medier, annonser, nyhetsbrev og bloggartikler.

I tillegg til norsk, snakker og skriver Karina flytende engelsk. Hun flyttet til London i 2015 for kjærligheten og storbylivet, men de endte opp på landsbygda, før hun tok han med seg hjem til Ålesund. Nå har de blitt en liten familie, med lille Anton på laget.

Karina sitter også i styret til KHÅK Kunsthall, som hovedrepresentant.

Foto: Elisabeth Alnes


Oversikt