Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Slik var årets High July

8/23/2017

High July har lukket dørene for denne gang og studentene som tok over ELLE mELLE har nå pakket koffertene og satt ut på nye eventyr.

Kristina Hernes og Renee Michelle Paulsen drev sommerbyrået i lokalene våre på Skansekaia, hvor de tilbydde grafiske tjenester til studentpris. De startet prosjektet med å bruke 24 timer på å utvikle en visuell identitet for High July 2017, slik at de skulle føle eierskap til byrået som de skulle drive.

Når den nye identiteten var på plass, åpnet de dørene for kundene. De måtte selv stå for alt av møter, presentasjoner og organisering – så de fikk virkelig erfare hvordan det er å drive eget byrå. Studentene designet logo og nettside for Bildebox, laget kulturplan for Sula Kommune og designet messevegg for G Travel. I tillegg redesignet de logo og laget en presentasjon for Viddal Automasjon.

– Oppdragene har vært utfordrende og spennende, forteller jentene.

De forklarer at det var veldig givende å få ha den kundekontakten de ikke har fått på skolen. Her ble de kastet ut i det og de lærte mye. Kristina og Renee er klar på at de vil anbefale High July til andre studenter, både fordi det gir god erfaring og fordi det er en unik, morsom og utfordrende sommerjobb.

– ELLE mELLE er jo så vidt vi vet de eneste i bransjen i Norge som gjør akkurat dette, og det gir oss studenter en mulighet til å få arbeidserfaring før vi entrer det virkelige arbeidslivet, forklarer de.

Vi i ELLE mELLE er veldig glade for at vi fikk gjennomført prosjektet i år også. Vi ser nemlig på High July som en ´vinn-vinn´ situasjon der vi knytter til oss studenter, samtidig som de får erfaring. I tillegg bidrar prosjektet til å sette Ålesund på kartet som en attraktiv by å bo og jobbe. Vi kan blant annet fortelle at Karoline Aase, en av studentene som var med å drive High July i fjor, begynte å jobbe hos oss nå i August.

Oversikt