Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Vi tar sommerferie

7/9/2020

Det mest spesielle halvåret i ELLE mELLE sin 20 år lange historie er tilbakelagt. Mars var preget av usikkerhet og det er rart å se tilbake på de første ukene etter at landet stengte ned. For med løsningsorienterte ansatte, kunder og samarbeidspartnere kom vi oss ut av en utfordrende tid med et nytt blikk på både fag og lokalmiljø. Det ble veldig tydelig at digital tilstedeværelse aldri har vært viktigere, og vi er glade for å få utivkle enda bedre digitale løsninger for både eksisterende og nye kunder. Vi ble også minnet på at vi kan skape enorme bevegelser når vi jobber sammen på tvers av bransjer og bruker hverandres kompetanse til å løfte hverandre.

Vi vil takke alle som står på rundt oss for å gjøre regionen vår til et så bra sted, og gleder oss til å se enda mer av den i sommer. Det lokale næringslivet trenger oss alle sammen og vi oppfordrer sterkt til å bruke hoteller, restauranter og aktiviteter i nærområdet ditt. 

Heldigvis lever galskapen i beste velgående her i Apotekergata fortsatt. Ta med deg litt galskap inn i sommeren og gjør norgesferien til tidenes opplevelse. ELLE mELLE holder stengt uke 29, 30 og 31 og ønsker alle en riktig fin sommer. Vi gleder oss allerede til å se dere igjen.

Foto og film: Kjetil Aarseth

Oversikt