Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Vi henter hjem Linn Indrestrand som ny prosjektleder

3/9/2020

Fra og med 1. april finner du Linn Indrestrand her hos oss i Apotekergata 9A. Hun kommer flyttende fra Oslo og stillingen som Account Executive i mediebyrået Wavemaker.

– Jeg er opptatt av å være en god rådgiver både når det utarbeides strategier og når disse strategiene implementeres. Ikke bare ovenfor kundene, men også teamet internt. I tillegg er det viktig for meg å lese resultater på en måte som gjør at vi sikrer en god utvikling i prosjektene, forteller hun.

– ELLE mELLE står utrolig sterkt som byrå i regionen vår. Det tyder på en arbeidsplass bestående av dyktige mennesker med god driv, engasjement for kundene og ikke minst lidenskap for faget. Derfor ser jeg veldig frem til å bli en del av alt som skjer i og rundt Apotekergata 9A.

Med en bachelor i økonomi og administrasjon, samt erfaring som finansiell rådgiver i Storebrand, tilfører Linn flere nyttige kvalifikasjoner til design-studioet.

– Det var mange gode søkere til stillingen, men Linn kapret den på grunn av sin spennende bakgrunn som «planner» og finansiell rådgiver, kombinert med sterke personlige egenskaper. Vi er veldig glad for å få Linn med på laget. Hun vil bli en viktig nøkkelperson i ELLE mELLE, sier byråleder Solveig Drøpping.

– Mange kunder kommer til ELLE mELLE med ønske om å formidle sin historie og identitet gjennom virkningsfull kommunikasjon og design. Det er viktig for oss å følge kunden gjennom hele reisen og gi en trygghet på at alle detaljer er ivaretatt samtidig som vi ser det store bildet. Derfor er det bra for både ELLE mELLE og kundene våre å kunne ønske Linn velkommen til oss, avslutter Solveig.

Oversikt