Kontakt oss

highfive@ellemelle.no +47 70 10 44 90
Apotekergata 9A
6004 Ålesund
Kart
LUKK

Solveig Drøpping er ny byråleder

11/5/2019

Solveig kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Hexagon og tilfører byrået en solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging.

– Jeg er utrolig glad for muligheten til å lede ELLE mELLE inn i en spennende tid, og få jobbe med dyktige og dedikerte kollegaer som alltid setter kunden først, sier Solveig Drøpping Sæther.
– Vi er sikre på at Solveig blir en viktig rådgiver for både kunder og ansatte. Hun har en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring – og en solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging, forteller gründer i ELLE mELLE; Yvonne Aarset.

Før Solveig gikk til Hexagon var hun ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Wilh. Wilhelmsen i ni år. Den sterke markedsstrategiske bakgrunnen sammen med gode lederegenskaper gjorde at hun utmerket seg.

 – Strategisk merkevarebygging og kommunikasjon er bærebjelker i min karriere. Min oppgave blir å bygge videre på det sterke fundamentet i ELLE mELLE, og samtidig øke kompetansen innen strategisk merkevarebygging og ny teknologi – som gjør byråets tjenestetilbud enda mer fremtidsrettet, avslutter Solveig.

Solveig er på plass som byråleder fra 1. januar 2020. 

Oversikt